Меню

Избрани новини

Звездите

Вдовицата на Хю Хефнър едва не умря на масата на пластичния си хирург

Тя признава, че съвременното поколение е в капан на фалшиви идеали за външността

 

Кристел Хефнър, вдовицата на основателя на „Плейбой“ Хю Хефнър, разказа за усложненията, които получила след пластични операции, които почти й костваха живота.

 

34-годишният модел едва сега се чувства сравнително нормално след операция по трансплантация на мазнини миналия октомври. Според Кристел Вселената вече й е давала урок два пъти за пагубното пристрастяване към промените във външния вид и този път тя вече го е научила.

 

За първи път тя се сблъсква с последиците от пластичната хирургия преди няколко години, когато се оказва, че имплантите в гърдите отравят тялото й и се отърва от тях. През октомври миналата година обаче тя искала да коригира формата на бюста, но използвайки собствената си мастна тъкан. По време на операцията Кристел получава обилно кървене, което се оказва живото застрашаващо.

 

 

"Загубих половината от кръвта си, само кръвопреливането ме спаси. Оттогава постепенно се опомних и едва сега мога да кажа, че най-накрая съм добре", казва тя.

 

Моделът отбелязва, че тя ще продължи да се застъпва за естествената красота. Тя също така добави, че вижда съвременната култура като капан за жени, които са готови на всичко, за да отговарят на популярните идеали, насърчавани от филмовата индустрия, рекламата и социалните медии. 

 

„По-младото поколение се стреми да изглежда измамно, като се има предвид идеалният външен вид, който е непостижим без множество филтри, козметика и пари“, казва Кристел Хефнър.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза