Меню

Избрани новини

Пикантерии

Моделка живяла в имението Playboy, разказа за развратните партита и правилата в къщата на Хю Хефнър (видео)

"О, ако стените можеха да говорят...", казва Джена Бентли

 

Бивш модел на еротичното мъжко списание „Плейбой“ сподели с The Sun впечатленията си от живота в имението на основателя на изданието Хю Хефнър.

 

31-годишната Джена Бентли се преместила в имението на издателя няколко години след като започва кариерата си на модел. 

 

„Трябваше да подпиша договор за неразкриване, защото много известни актьори, музиканти и политици прекарваха времето си там“, каза тя.

 

Според героинята на материала в имението непрекъснато се провеждали развратни партита, но освен това там се случвали и много „странни неща“ затова в имението имало установени специални правила. 

 

 

"О, ако стените можеха да говорят! Холивуд има такава особеност - да изобрази случващото се в благоприятна светлина. Наистина ли мислите, че 87-годишен мъж спи с девет 20-годишни блондинки едновременно?" - сподели Бентли.

 

Известно е, че по това време в имението живеят много млади момичета. Три пъти седмично в девет часа вечерта бива наложен задължителен комедиен час. Освен това Хефнър организирал задължителни филмови прожекции, по време на които бяха показани любимите му филми от 50-те години.

 

Предприемачът е купил имението през 1971 г. за един милион долара, а през 2016 г. го е продал за 100 милиона долара, при условие че ще има възможност да пребивава там до края на дните си. Някои от известните гости на къщата са Джак Никълсън, Леонардо Ди Каприо, Еминем и Уорън Бийти

 

Хефнър живее в имението до края на дните си и умира на 91-годишна възраст през 2017 г.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза