Меню

Избрани новини

Риалити

Тв наследника на Гарелов чака бебе – Бойко Василев влиза в клуба на ВИП татковците!

Съпругата и колега на мистър „Панорама“ не се е появявала на работа в БНТ

 

Журналистът на БНТ Бойко Василев може би скоро ще се присъедини към отбора на зрелите ВИП татковци. Мълвата, че Мистър „Панорама“ очаква отроче, вече е плъзнала в БНТ, а повод за спекулациите е отсъствието на неговата половинка Албена от работа.

 

Колежката на Василев, която от почти година вече е официално негова законна съпруга, след като двамата се венчаха на тайна церемония и се врекоха във вечна вярност само пред шепа близки приятели, от месец насам не се е вясвала в телевизията.

 

Албена е шеф на сутрешния блок на БНТ и дори не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването. Това се разбира и от отсъствието ѝ от снимката за спомен, която целият екип си направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска.

 

 

Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха с гръм и трясък.

 

Василев никога не е крил намеренията и желанията си, че иска да стане баща повторно. Миналата година той и новата му любима бяха засечени да си правят изследвания в известна столична лаборатория, посещавана от двойки, които пристъпват към изпълнение на ин витро процедура.

 

Макар че досетливо Бойко и Албена бяха отишли в почти тъмни зори, не успяха да се скрият от стълпотворението от хора и бързо в интернет се появиха техни снимки на опашката за изследвания.

 

Журналистът и колежката му са двойка от повече от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в пълна тайна. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец и странял от възлюбената си дори по коридорите на „Сан Стефано“ 29, за да не бъдат двамата разконспирирани от колегите им.

 

След развода с първата си жена обаче водещият на „Панорама“ се отпусна и за пръв път представи любимата си на светско събитие на милионерите братя Диневи в края на миналата година, пише ПИК.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза