Меню

Избрани новини

Клюкарник

Спукаха жалката Мегз от подигравки! Мутафчийски да я взима в щаба!

Шивачката реши да разясни на последователите си какво е коронавуруса

 

С известно закъснение, Мегз Каканашева се включи в социалните мрежи с мнение по темата за коронавируса.

Вместо адмирации обаче, тя се сблъска с подигравки, заради несполучливият й опит да обясни на аудиторията си "Що е то COVID-19?". Както често се опитва да ни докаже, риалити чешитката е веща по всякакви въпроси. Затова има-няма и ни залива с всевъзможни послания в социалната мрежа, за да я лайкват.

 

Актуалният случай обаче обиколи набързо социалните мрежи с анонса й достоен за рубриката на "Господари на ефира" - Гледам и не вярвам на очите си. По този повод брюнетката получи и почетното звание Зам. Генерал Каканашева от поп изпълнителя Дани Леван, който написа:

"Вземи я в щаба, Мутафчийски... Момичето разбира, ще ви обясни! Зам. Генерал Каканашева". Иронията му беше по повод определението за коронавируса, произлязло от устата на всезнайката Меги:

 

 

"Това е вирус, който се разпространява чрез въздушни капчици, които са водни и се предават чрез дишане, кихане, кашляне. Т.е. се очаква маските, които истински ни предпазват от коронавируса да не пропускат вода", цитира Коко Шанел от Раковски сайта HotNews.bg.

С ироничен тон се включи и главният редактор на LifeOnline.bg  Елза Парини, която на шега предостави видеоматериал от "работилницата" за предпазни маски на Мегз.

Клипчето показва как група индийци, шият и захвърлят аксесоарите срещу коронавирус на земята, без всякаква хигиенна отговорност. Видяното със сигурност не се случва у нас, но по този начин устатата Парини осмя новият бизнес на дизайнерката.

Преди броени дни и двукратният победител на "Биг Брадър" Джино Бианкалана се възмути от това, че Миглена Каканашева използва пандемията, за да печели пари, като продава маските на завишени цени. Именно по повод това свое начинание, тя се включи да разясни какво всъщност е коронавирус и ситуацията стана комична.

На фона на печалбарските напъни на Каканашева, десетки българи направиха дарения за милиони за борбата със заразата и нейното разпространение, както и за закупуване на медицинска техника за лечение на болните.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати