Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джино обвини Мегз в печалбарство на гърба на хорската трагедия! Нарече я „сган“ и „гладна мишка“ – пита я – Не се ли наяде?

Миглена Каканашева – Мегз се оказа дребничка не само на ръст, но и по душа.

 

Доказателството разкри риалити звездата Джино Бианкалана, който захапа бизнес дамата и я обвини чрез социалните мрежи в спекула.

 

Повода за раздразнението на емигрантът от Чикаго е новaта далавера на търгашката с китайски стоки - да изработва и продава защитни маски срещу COVID 19.

Джино е на мнение, че новоизлюпената шивачка на маски спекулира с търсенето и изкарва пари от нещастието на хората.

 

"Тази Сган продава маски, започващи от 5 лв. на брой. Не ви ли е срам? Не се наядохте! Вместо да помагате на хората в тези моменти, вие се чудите как да им вземете последните пари! Гладни мишки", не сдържа нервите си и написа гневен статус в социалните мрежи Бианкалана.

 

Джино, който неведнъж е демонстрирал благородство и сега е на мнение, че в такъв момент трябва да се помага абсолютно безкористно на хора в нужда, както и на възрастните, а не да се печели от мъката и страданията на народа. Думите му бързо намериха привърженици, които се гневят на шушумигата с ангелите.

"В предавания демонстрира колко е благородна, как помага на хората... Къде я сега? Защо е тръгнала да печели от нещастието и потребността на хората? Защо не дари сега маски на нуждаещите се, ами гледа да изкара още някой лев", гневят се в интернет пространството, намеквайки за скорошна благотворителна кампания на шивачката с вехти дрехи за нуждаещи се.

 

Някои потребители дадоха и примери с много известни дами, които започнаха да шият маски благотворително за възрастни, които едвам свързват двамата края.

Други потребители са на мнение, че себестойността на маските на шивачката от Раковски е под 50 стотинки, така че тя спокойно може да ги продава със 100% надценка на левче, а не с цена хиляда пъти над реалната стойност.

 

 

Родната Коко Шанел засега е запазила самообладание и мълчи относно поста на Бианкалана и последователите му, което е изключително изненадващо, имайки предвид скандалния си имидж.

Най-вероятно е ангажирана да произвежда евтини маски и да ги продава с 1000% надценка.


Към момента на написване на този материал публикацията на Джино бе изтрита от социалната мрежа Фейсбук. Няма я и в Инстаграм акаунта му. Публикуваме скрийншот направен от "Телеграф":

 

скрийшот Телеграф

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

devil тази Каканашева е хубаво да бъде ликвидирана
01.04.2020 22:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза