Меню

Избрани новини

Звездите

Даренията на Риана за борба с вируса достигнаха 7 милиона долара!

Певицата украси корицата на британския Вог

 

Неправителствената организация на Риана - "Клара Лайънъл" и тази на и рапъра Джей Зи, дариха 7 милиона долара за глобалната борба с новия коронавирус .

 

"С оглед на това, че разпространението на коронавируса набира сили, възниква нужда от бърза реакция и обединяване на усилия за осигуряване на готовност за борба с инфекцията. За посрещане на конкретни нужди на особено уязвими групи от населението, се обединихме с Фондация "Шон Картър", за да насочим с общи усилия 2 милиона долара дарения за подпомагане на нерегистрирани работници, за деца на медицински служители и хора, оказващи първа помощ, както и на затворници, на възрастни хора и на бездомни в Ню Йорк и Лос Анджелис", се казва в съобщението на Фондация "Клара Лайънъл", която управлява Риана.

Средствата ще се използват основно за поддържане на чистотата в детските заведения и за защита на целия им персонал, за предоставяне на учебни материали за малчугани, които се обучават в приюти, както и за храна на медицински работници и на служители в бърза помощ.

Ще бъде оказана специална икономическа и юридическа помощ на имигрантите и на хората без документи.

По-рано бе съобщено, че организацията дарява 5 милиона долара.

"Никога преди не е било толкова важно да защитим и да подготвим най-уязвимите хора в тази пандемия", коментира в свое изявление Джъстин Лукас, изпълнителен директор на фондацията, кръстена на бабата и дядото на Риана.

Средствата, дарени от "Клара Лайънъл" ще бъдат разделени между различни организации, хранителни банки в САЩ, които доставят на възрастните граждани и СЗО.

От създаването си през 2012 г. фондацията се фокусира върху здравни инициативи и кампании при бедствия.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) наМар 30, 2020 в 1:14 PDT


Междувременно Риана украси корицата на новия брой на британския "Вог" в интересна фотосесия – оказва се, че тя е първата жена в историята на списанието, която е на корицата му с дюраг на косата. Става въпрос за кърпа, използвана в миналото от чернокожото население.

В интервюто Риана коментира лични неща като децата и мъжете в живота й. Оказва се, че 32-годишната певица е твърдо решена да има деца, без значение дали в живота й най-накрая ще се появи мъжът, с когото да създаде семейство.

"Категорично ще имам три или четири деца. Без значение дали имам мъж до себе си или не. Не ме плаши да съм сама", казва Риана.

През януари певицата се раздели с последния си приятел, с когото бяха заедно три години - милиардера Хасан Джамил.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза