Меню

Избрани новини

Фен зона

Синът на Стефан Данаилов ще играе баща си във филм

Ивайло Христов заяви, че иска да го покани да изиграе Мастъра

 

Синът на Ламбо Владимир ще играе ролята на именития си баща Стефан Данаилов във филм за актьора.

 

„Да, бих влязъл в образа на баща ми Стефан Данаилов във филм за него. Но това ще стане само ако не е с комерсиална цел. Искам да я има паметта за татко и тя да остане за хората след нас, да знаят кой е бил Стефан Данаилов."

 

Това сподели Владимир Данаилов по повод думите на Ивайло Христов, че иска да го покани да влезе в образа на гениалния си баща във филм за Ламбо, пише столично издание.

 

Ивайло Христов беше повече от 20 години асистент на Ламбо. Той заедно с племенницата на Данаилов Росица Обрешкова ще снима документално-игрален филм за Стефан Данаилов. Сценарист на лентата е Роси.

 

 

Племенницата на Данаилов е не само близка роднина на актьора, но и актриса и режисьор. Тя бе режисьор на последния спектакъл на Ламбо „Актрисата“.

Засега екипът на филма за Ламбо пази дълбока тайна подробности около проекта, а и той не е осигурен финансово.

 

„Винаги съм казвал, че не бих играл на сцена в някаква постановка, но във филм за баща ми - да. И то в неговата роля може би. Все пак трябва да прочета какво ще се иска от мен. Може би бих участвал и в докторски сериал, защото тематиката ми е близка, но не там ми е мястото в момента“, смята наследникът на звездата от „На всеки километър“.

 

Ирен Кривошиева (64), която е майка на Влади, също е заинтересована от проекта на племенницата на Данаилов и Ивайло Христов.

 

"Ще кажа нещо за първи път. Понеже много неща се изписаха през годините за отношението на Стефан към сина ми, сега казвам пред вас - той го реабилитира в последната си година. Стефан без ничия намеса остави всичко на сина ни Владимир.

 

Той единствено отговаря и контролира всичко след смъртта му. Като негов наследник смятам, че беше редно всички, които правят различни неща в памет на Данаилов, да се допитат до него. Както се казва - има интернет, аз съществувам, на мен да се бяха обадили да питат за адреса на Влади.

 

Нямам против това, да правят филми за Стефан, но е редно Влади да знае за това", сподели Кривошиева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати