Меню

Избрани новини

Фен зона

Силикон за патриотки – в Русия пуснаха импланти "Росгръд" (видео)

Предлагат се в два десена „армейски камуфлаж“ и „руски трикольор“

 

За руските патриотки, които искат да увеличат гърдите си, се продават модели силиконови импланти, покрити под формата на армейски камуфлаж и руското знаме за тези, които искат да носят „патриотични символи до сърцето си и да се гордеят с родината си“. 

 

Наричат се - "Росгръд". И това не е шега.

 

Пластичният хирург от Саратов Русия Игор Добрейкин е пуснал патриотичната линия импланти "Росгръд", за които той говори в личния си блог в Instagram. Според доктора момичетата ще могат да избират между два варианта стайлинг - "класически армейски камуфлаж" и "руски трикольор". 

 

 

Както сам обяснява пластичният хирург, "Росгръд" е направен така, че в тези трудни времена жените да се чувстват като истински патриоти. Според хирурга около 30 жени вече са си записали час за такъв силикон.

 

Според производителите на този продукт, светът сега се опитва да "анулира" руската култура, но е невъзможно да я отмени. 

 

„Ние, руснаците, сме артисти и изобретатели и всички ценители на красотата в света ще следват нашия път. Това е стилно решение за тези, които обичат родината си и искат да имат нещо повече от просто стикер на кола или татуировка на рамото им.".

 

Предложението на Игор Добрейкин се сторило толкова абсурдно на потребителите, че те сметнали рекламата за тролинг. В кратко интервю за телеграм канала „Кървава любовница“ Игор Добрейкин обясни, че предложението за патриотичен бюст не е свързано с подкрепата на Русия срещу Украйна.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза