Меню

Избрани новини

Музика

Щурецът Маричков подготвя биографично четиво за живота си

Докато си стоял заради изолацията, решил че е време да разкаже интересните си истории

 

Кирил Маричков подготвя за издаване биографично четиво. Фронтменът на „Щурците” смята, че е настъпил момента да издаде своите спомени събрани в книга и да разкаже неизвестни факти от богатия си сценичен живот.

Легендарният китарист започва своята кариера през далечната 1963 година, но продължава и до днес със супергрупата „Фондацията”.

Дълго време отказвах да седна и да опиша живота си в книга. Във време на изолация обаче обърнах палачинката и се наканих. Сега съм по-свободен. Имам време. Не скучая. Обичам да правя нещо. Не лежа по цял ден на дивана и да се тъпча. Работя по нови проекти, песни”, кпризнава музикантът.

Щурецът не изпитва страх от коронавируса, въпреки че попада в рисковата група. Музикантът е на 75 години, но не се бои от тежкия грип.

„Здрав съм. Спазвам всички мерки. Призовавам всички да го правят. Дано успеем да се справим. Българите сме в много по-лека позиция от много други страни. Надявам се да удържим и да няма много заболели и жертви”, споделя Маричков.

На музиканта му е най-тежко, че трябва да си стои по цял ден у дома. Все пак излиза, но само за пазаруване до магазина, като гледа да избира по-далечна дестинация, за да бъде поне малко по-дълго навън.

Неприятно е, че трябва да ходя с маска и ръкавици. Но това е положението. Приел съм го”, обяснява рок легендата, пише ежедневник и добавя, че той не губи и чувството си хумор и често се шегува в мрежата.

 

 

Азис

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати