Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ще има ли сватба след разкритията на брата на Меган Маркъл?

Принц Хари получи скандално предупреждение за характера на годеницата си

Братът на бъдещата съпруга на принц Хари - Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва младоженеца да отмени насрочената за 19 май сватба, съобщи Дейли Мейл цитиран от Дарик.

Томас Маркъл - младши твърди в писмото, публикувано от сп. "Ю Ес уикли", че Меган "очевидно не е подходяща жена" за принца.

Той я описва като "преситена, повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство" и нарича предстоящия брак "най-голямата грешка в историята на кралските сватби", пише в. "Дейли експрес".

"Объркан съм защо не виждате истинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под средното ниво остарява. Що за човек използва баща си, докато той банкрутира, а след това го забравя в Мексико, разорен заради преобладаващо нейни дългове" - пише в писмото Томас Маркъл - младши, който е полубрат на Меган.

Според него баща им е задлъжнял, за да подкрепи дъщеря си в желанието й да стане актриса.

"Очевидно е, че малката й холивудска слава е завъртяла главата й. Да не споменаваме, че на всичко отгоре тя не кани семейството си на сватбата, а кани напълно непознати" - продължава писмото.

Томас Маркъл - младши уверява, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави.

Двамата не са се виждали от 2011 г., когато погребват баба си Дорис.

"Мислите, че една кралска сватба може да обедини разединено семейство, но ми се струва, че за Мег сме далечни роднини".

Принц Хари и Меган Маркъл още не са потвърдили списъка с 600-те гости, поканени да присъстват на церемонията в църквата "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат възможност да присъстват и на вечерния прием.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати