Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сексапилната д-р Неделя Щонова отказала брак на американски милионер

Богаташът й предлагал лукс и къща с 9 спални

 

Красивата и грациозна доктор Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска съпруга я бе изкушил.


Чаровната тв докторка е била пред дилемата да сключи брак с американски богаташ или да остане у нас. За негово изумление, Неделя избягала от 5-звездния лукс, за да се върне в родината си.


В плен на сексапила на д-р Щонова попаднал янки по време на специализацията й във Висшето училище по медицински науки "Уайл Корнел" в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години.

 

"Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи. В двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда.

По сценарий се предвиждаше да тичам в околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази "луксозна сполука".

Концерти, лакирани каляски, кина, обеди. Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано "Фантазия в две части" от Бах.

Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото, на този безсмислен живот, в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България", признава медикът на „Преди Обед“ д-р Щонова.
С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което е щял да й подсигури американският й съпруг. Освен, че е телевизионна звезда, онзи ден докторката получи награда от Българската академия на науките.

Отличието "Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия", част от шестото издание на Националните Медицински награди 2020, й връчи академик Богдан Петрунов.


"Ние сме продукт на изборите, който правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам.

Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация. Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща.

За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце, щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!", добави любимата тв докторка на зрителите.


Иначе, след отказания брак на американския милионер, в личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг - архитект Валентин Маринов, пише Ретро.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати