Меню

Избрани новини

Звездите

С трогателен пост синът на Майкъл Джексън отдаде почит пред паметта му на 15-ата годишнина от неговата смърт

Снима се нов биографичен филм за Краля на попа

 

27-годишният Принс Джаксън публикува прочувствено съобщение в социалните мрежи, пише HALLO!

На 25 юни се навършиха 15 години от трагичната смърт на Майкъл Джексън през 2009 г. По повод паметната дата големият му син Принс публикува трогателно стори с обръщение към покойния си родител в социалните мрежи. Младежът придружи публикацията с архивно видео от едно от изпълненията на Джексън.

— Липсваш ми, татко — призна той. - "Светът беше по-добро място с теб."

Принс има 26-годишна сестра, Парис, и 22-годишен брат, Бланкет, на които в момента е забранено да разполагат със средствата от доверителния фонд на певеца поради продължаващи проблеми със Службата за вътрешни приходи. Принс и Парис са родени, докато Майкъл е женен за медицинската сестра Деби Роу. Бланкет е роден от сурогатна майка по-късно, през 2002 г.

През март тази година и тримата наследници на Краля на попа се събраха отново на червения килим в лондонския Prince Edward Theatre. Тогава те присъстваха на премиерата на нов мюзикъл и заедно активно позираха за фотографите.

В процес на производство е и биографичен филм за живота на Джексън, на снимачната площадка на която Принс беше забелязан наскоро. Главната роля - самият Майкъл - във филма се изпълнява от братовчеда на Принс, Парис и Бланкет Джафар Джексън.

„Да те гледам как пееш и се стараеш е най-впечатляващото нещо, което съм виждал“, коментира той работата на роднината си.

Припомняме, че Майкъл Джексън почина на 50-годишна възраст от свръхдоза от приспивателното Пропофол, поставено му от неговия личен лекар. Погребението на певеца се състоя в Лос Анджелис на 7 юли 2009 г.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза