Меню

Избрани новини

Музика

Романтично лято са подготвили за меломаните Вениамин и GINI (видео)

Нежното парче се казва „Наричам те любов“

 

"Наричам те любов" се казва новата песен на Вирджиния Събева GINI и Вениамин и ако не сте я чули все още, сега е моментът да се изпълните с любовните ѝ ноти.

 

Песента е толкова романтична и красива, че слушайки, те пренася във времената, когато принцесите са били женствени, нежни и свенливи, а принцовете са се борили за тяхната любов докрай.

 

Да, това е песента, която може много да те натъжи или пък изключително много да те зареди, в зависимост от това дали вече си намерил човека, когото да наречеш "любов", или не. Човек лесно може да се припознае в текста, а ако ли не, "Наричам те любов" е точно от онези песни, на които можеш да създадеш вечни спомени, към които да се връщаш, когато си я пуснеш отново.

 

Текстът и музиката на "Наричам те любов" са написани от самата GINI. Аранжиментът, записът, миксът и мастерингът са направени от Иван Христов, а бекволите са изпълнени от Станислава Христова. Най-хубавите проекти в историята са създадени от екип от хора и тук случаят е точно такъв. Вениамин и GINI работят върху проекта като екип и с помощта на останалите замесени успяват да създадат една наистина качествена българска песен.

 

Видеоклипът към песента е много нежен и семпъл, изцяло заснет в студио, в което определящата част е декорът. Декорът пресъздава приказен характер на видеоклипа, в който най-голяма роля играят цветята, които в началото на песента са увехнали, а към края озряват като символ на зародилата се любов точно както се пее в песента.

 

 

Режисьор е Добромир Никовов, а монтажисти са Forex Crew studio. Джесика Славова е главният дизаинер и декоратор и благодарение на нея крайният резулатат на клипа е толкова завладяващ.

 

Това е втората песен, над която Вениамин и GINI работят заедно, първата е "Happy End" - също един много свеж проект! Явно съвместната работа им се отразява добре. Освен приятелство, те имат истински потенциал като дует, защото гласовете им си подхождат и допълват.

 

Точно както се пее в новият им сингъл "Нямаш име, но аз вече зная кой си ти…" - не сте чули песента все още, но когато го направите, ще се влюбите в нея с всички сетива още от първия допир. Затова не губете време, можете да я чуете и видите във всички интернет платформи като - Youtube, Spotify, Apple music и Itunes, а от съвсем скоро и по телевизията.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза