Меню

Избрани новини

Музика

ТОНИ създава „Приятелство“ по личен текст и музика (видео)

Много различен, но очаквано мелодичен е новият й проект

 

„Приятелство“ събира емоциите от едно пътeшествие-толкова ярко, че се превръща в песен.

 

„Приятелство“ е като финалния щрих от това пътуване. Всъщност песента беше написана преди това, с текст на английски език и различна ритмика.  Но след толкова силно изживяване, каквото беше нашето пътешествие. с толкова добри приятели и въздействащи моменти, името и актуалният вариант на песента сякаш сами ме избраха“- споделя Тони.

 

 

Песента е първата, която очарователната изпълнителка издава за 2023-та година. Аудиото е подкрепено от Музикаутор, като в него важна роля играе българският продуцент Mr. Moon.  В уникалния си стил Младен Димитров а.к.а Mr. Moon прави актуалната ремиксирана версия, готова да бъде „облечена“ в режисьорското решение на Росица Фердинандова.

 

„Нестандартен се получи клипа на „Приятелство“- разказва Тони- Видеото всъщност е анимиран разказ. Сюжетът буквално разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, но и метафорично отключват искрата за пътешествие до любовта, надеждата и приятелството.“

 

Кадрите към „Приятелство“ Тони заснема в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и романтично Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила „Оазис“ и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш. Всичко това получава своето музикално място в проекта, майсторски представено от емблематичният глас на ТОНИ. 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Тони, БГ Музика

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза