Меню

Избрани новини

Фен зона

Пророчеството на Камелия: Попфолкът залязва! (видео)

Няма ги помпозните концерти, церемонии по награждаване, лъскавите корици на списанията

 

Огън момичето“ на попфолка разбуни духовете с твърдението, че вижда края на този стил, който от известно време тъпче на едно място и се е превърнал в поле за изява на млади момчета и момичета, които не се стремят да творят, а да станат популярни, да забогатеят бързо и ако може да си намерят знатен партньор.

 

Освен това Камелия отбелязва упадъка в индустрията, като меланхолично си спомня за помпозните събития, които преди са се организирали.

 

„Слуша се само по нощни заведения, няма турнета, концерти, лъскави корици на списания с попфолк звезди“, прави рекапитулация на ситуацията в лекия жанр вечно русата певица по време на гостуването си в студиото на NOVA.

 

 

По думите й всичко това е останало в миналото.

 

Камелия отиде още по-далеч, като призна, че и тя е променена по отношение на себе си и на публиката.

 

Фолкфурията не страда от излишна скромност и това пролича особено в изказването й, че се чувства популярна още от началото на кариерата си. Тя призна, че пее винаги на живо, защото по този начин емоцията не може да се изгуби.    

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Mar Гласът на Камелия, лицето - на Емилия. С тези операции, не знаеш, кой-кой е. Уж да изглеждат по-млади, а те пак спаружени, ама с лице на заем.
05.12.2022 16:21 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати