Меню

Избрани новини

Пикантерии

Камелия вади кирливи ризи на показ: Ще има много обидени!

Поп фолк певицата обмисля издаването на биографична книга

 

Камелия сюрпризира с новината, че обмисля да се разголи в автобиографична книга.

 

В нея изпълнителката не смята да спестява нищо и по всичко личи, че ще наблегне над житейските уроци. Огън момичето не просто ще разкаже за живота си - тя иска да помогне и да бъде полезна чрез своя опит на читателите на книгата си.

 

Тя смята за важно, предприемайки тази крачка,  че трябва да покаже душата си и да не спестява нищо. Много неща, призна Камелия, все още са скрити и са си само за нея и човека до нея – Цветин.

 

Певицата е убедена, че няма смисъл да разказва вече чути неща.

 

„За мен автобиографията е едно пълно разкриване, в което не трябва да се спестява истината. Вероятно ще има обидени, но и те имат правото да кажат своята версия в своите биографии”, заковава Камелия, което ни навежда на мисълта, че ще са замесени и нейни колеги и може би продуценти.

 

 

Дни след като взриви бомба с пластична корекция на носа, Камелия най-после коментира ринопластиката, с която изненада всички, пише Hotnews.bg.

 

Вечната блондинка, която отново ще бъде ментор в музикалното шоу „Гласът на България”, сподели, че носът й не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време, за да се види търсеният резултат.

 

Тя се подложила на ринопластика, защото през последните години генетиката започнала да се проявява при нея. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот. Във фамилията на баща й са „по - присъстващи откъм носове”, а с годините леката чупка на носа започнала да става по-видима.

 

Имайки предвид, че на 10 януари тя празнува 50-тия си юбилей, решила „да се освежи и леко да изтрие тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висяло малко надолу”.

Благодарение на филтрите, това не си личало, но на живо се виждало.

 

„В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум година, за да се получи търсения резултат”, сподели звездата на фолка.

 

„Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!”, сподели звездата.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kamelia (@kamelia_official)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати