Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Николета губи почва под краката! Жадна за внимание се изказа саркастично за носа на Камелия!

Проявата й бе изтълкувана като липса на такт и интелект

 

Баш плеймейтката на републиката Николета Лозанова (33) е доста притеснена през последните дни. Тревожи я факта, че не успява да се задържи на първите страници на таблоидите, които са заети да се занимават с новото носле на Камелия, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Все пак изобретателната половинка на Ники Михайлов измисли елементарен начин да се „промъкне“ в скандала с надежда да открадне поне за малко вниманието насочено към ринопластиката на поп фолк звездата.

 

Вчера 33 годишната футболна любимка реши да се изкаже и тя по темата с чипите нослета, които в последно време хирурзите бълват на конвейер.

 

В стори в своя Инстаграм тя сподели „Не на всяка мутра чип нос отива.“ - Стара българска поговорка.“, с което даде ясен знак, че нейното интелектуално ниво е далече от претенциите й за изисканост.

 

Припомнете си, че през последните дни тема за всенародна дискусия е промяната на Камелия, която изпъкна с чисто нова ремонтирана фасада.

 

Колежката й Анелия също се опита да открадне вниманието със зле скалъпен фотошоп, на снимка на която си е направила чип нос.

 

Първенец по обсъждане на ремонта на обонятелния орган обаче си остава Преслава, промяна която феновете й все още не могат да приемат.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати