Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жирафи закусиха с роден бръснар от най-висока класа! (снимки)

В Кения има и такова място

 

Най-известните жирафи в света, тези от хотел Giraffe Manor, изядоха закуската на Венелин Кондаков, популярен с грижите си за главите на родните плеймейтки и други елитни момичета с неясен произход на капитала.

 

Жирафите са дресирана атракция за гостите на хотела, дълговратите домакини надничат през прозорците и протягат дълги лилави езици за лакомства от гостите докато те пият кафе и закусват.

 

Незнайно защо това се случва в Кения, а не на столичния булевард Витоша.

 

Както и да е, въпросното африканско убежище се намира в околностите на Найроби, столицата на Кения. Създадено е през XIX век като атракция в центъра на местния сафари парк. Собственици на мястото, което е и техен дом, са Джок и Бети Лесли-Мелвил.

 

Тяхна житейска цел винаги е била да запазят осем жирафа от вида Ротшийлд - едни от най-редките на земята. В света има само няколкостотин грациозни животни от този вид, които са останали в дивата природа. Тези бозайници достигат до 15 метра височина и живеят около 30 години.

 

 

 

Научено къде да търси храна, стадото жирафи се явява за закуска всяка сутрин точно в 9 часа. Ако времето е лошо и гостите са се скрили на завет, петнистите гладници протягат вратове през прозорците в очакване на традиционната си дажба лакомства от шведската маса.

 

Хазяите Кар-Хартли подготвя за „домашните си любимци“ специални гранули, с които гостите да ги хранят директно от ръцете си. Елегантните тревопасни са свикнали да се разхождат необезпокоявани наоколо.

 

Привикнали с постоянно приходящите туристи, те са изключително снизходителни към тях и дори позволяват физически контакт тип погалване по шията и почесване зад ушите.

 

В търсене на храна те често надничат любопитно през прозорците на втория етаж и дори успяват да стреснат „натрапниците“ в териториите им.

 

 

Уникален по рода си хотелът е сред някои от най-търсените в света, което определя и цената на нощувката, стартираща от 900 долара на човек - сума, която клиентелата на Кондаков може да му подсигури.

 

Прочул се като "фризьора на Николета Лозанова" и редовен нейн спътник в много задгранични плеймейт воаяжи, Венелин сресва буклите на голяма част от родните сотаджийки.

 

Контактите му с тези жени незнайно как го събират дори с Филип Плейн и Роналдо.

 

Не е ясно за коя от клиентките на Венелин скандалният германец вече няколко пъти изпраща самолета си в София, но с нея пътува и придворния бръснар, който неведнъж е бил по работа във вилата на моделиера в Монако.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати