Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бизнес несгоди! Златка и Николета изоставиха начинанията си заради кофти ортаци!

НиЛо спира сутиените и гащите, Златка няма да продава добавки

 

Николета Лозанова и Златка Димитрова почти едновременно обявиха, че вече нямат нищо общо с бизнес начинанията, които носят техните имена.

Николета, която преди две години брандира серия бельо, оповести в социалните мрежи, че модната линия ще продължи да се развива без нея, нищо че носи инициалите й.

 

„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е "отделеноста" и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия… В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда.

Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!”, извисено и с малко грешки написа вечната футболна плеймейтка.Няколко часа след това с подобно съобщение излезе и Черната Златка - Димитрова.

Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки ZD, режимите и сайта, в който се предлагат. Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100 % от себе си във всяко начинание. Както се казва, една птичка пролет не прави. Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв”, написа бургазлийката, цитирана от ХотНюз.

 

Реалните причини за неразбирателствата между „ортаците“ разбира се са стагнацията, финансовата криза и ниското потребление, което изнервя и двете страни.

Производителите, които са продавали стоките си благодарение на имената на известните си „съдружници“, вече нямат достатъчно пари да им плащат за употребата на техните имена и лица и свиват бюджетите. Липсата на продажби пък унищожава процентите приход за знаменитостите и в крайна сметка те решават да се оттеглят от дейност, която амортизира и без това клишираните им имена без стотинка приход, обяснява специалист по маркетинг близък до LifeOnline.bg.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза