Меню

Разцъкай

Порасналата дъщеря на Азис избухна на парти с Есил Дюран (ГАЛЕРИЯ)


В Костинброд заедно с майка си Гала, Рая се забавлява на благотворително събитие

 

Раждането на Рая Василева Боянова през 2007 година предизвика истински фурор, защото беше обявена за дете на краля на фолка Азис.

 

Сега почти 15 години след това знаменателно събитие рядко се пише за Рая и тя е почти неразпознаваема.

 

Зоркото око на наш репортер обаче забеляза присъствието й на благотворително парти в ресторант в родния на баща й Костинброд.

 

В края на май в ресторант "Гамбринусъ"- Костинброд се проведе благотворителна вечер организирана от Мартин Мартинов в подкрепа на кампанията "Подай Ръка" - хора без дом и крайно нуждаещи се.

 

Специален гост на вечерта беше Есил Дюран, но сред присъстващите изпъкна и Гала, приятел, тур мениджър и майка на дъщерята на Азис.

 

Рая се забавлява с Есил Дюран

 

На снимките направени и публикувани в социалните мрежи от Hi Life, се вижда, че освен Есил Дюран, с микрофона дейно участие е взела майката на Рая. Малката хубавица пък смело се раздава на дансинга и се снима с близки и приятели сред гостите.

 

Рая изглежда пораснала, красива и весела и скоро ще стане на 15 години.  За отглеждането й се грижи майка й, но Азис не пропуска възможност да отдели от времето си защото също изпитва силни бащини чувства към дъщеря си.

 

снимки: HiLife

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати