Меню

Избрани новини

Риалити

Петър от „Фермата“: Аз съм отборен играч

Актьорът напусна най-родолюбивото състезание

 

Стратегът на „Фермата“ Петър Петров, който чертаеше схеми за победата на „Елбетица“ и гледаше целеустремено към финала, не успя да предотврати ходовете на съотборниците си и напусна приключението по bTV.

Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата да спечели деветия сезон на предаването, въпреки че я преследваше със страст и често пренебрегваше мнението на играчите в зеления тим.

Футболистът Костадин Велков от „Канатица“ предположи, че прекомерната амбиция на актьора му е изиграла лоша шега и го е препънала по пътя към триумфа. От първия си ден в стопанството Петър се позиционира като лидер на „Елбетица“, но не успя да се превърне в безспорен авторитет.

След отборния елиминационен дуел на Арената съотборниците му масово гласуваха срещу него и предпочетоха в предаването да продължи сервитьорът Андрей, когото смятат за по-полезен и по-достоен играч.

„Във „Фермата“ вървях по най-трудния път. Когато лидерът поема отговорност и нещо леко се пропука или счупи, винаги той е виновен. Знаех, че ако се движа по периферията, финалът ще е почти сигурен за мен, но избрах да бъда себе си“, каза Петър, който се е явявал три пъти на кастинг за предаването и едва на четвъртия е бил одобрен.

В емоционална реч актьорът допълни, че вярва в отбора, обществото и съединението, и че можем да печелим, само когато сме обединени.

Днес при участието си в сутрешния блок Петър се обяви за отборен играч и си пожела "Фермата" да му отвори пътя към голямото кино и театър.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза