Меню

Избрани новини

Риалити

Травми и във „Фермата“ – Откараха „Мис България“ с линейка в болницата (снимки)

Нанси пострада при изпитание за концентрация

 

Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във "Фермата". Мис България Нанси Карабойчева пострада в битка за бързина и концентрация, и моментално беше откарана в болница, а травмата съкруши не само нея, но и съотборниците й от "Канатица".

 

Блондинката, която навремето е тренирала волейбол, скочи от високо по време на изпитание за бързина и концентрация, приземи се накриво върху глезена си и извика от болка. Секунди по-късно стана ясно, че не може да се изправи на крака и на терена пристигна лекар.

 

"Коляното е усукано жестоко, отиваме да направим снимка", отсече медикът, а пострадалата беше натоварена на носилка и замина към лечебно заведение.

 

Самата Нанси прие тежко травмата, защото не е ясно кога и как ще се върне в риалитито. "Рева от яд, не от болка! Искам да я вземете тази игра!", каза тя на съотборниците си от "Канатица". Тимът й обаче падна от "Елбетица" и обвини за загубата си операторката в кол център Иванка, която се забави по трасето.

 

След поражението си червените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на "ада", а зелените заживяха нашироко в "рая".

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза