Меню

Избрани новини

Риалити

В пълна тайна – Новият сезон на „Фермата“ ще изненада всички! (видео)

Изцяло нова концепция обещават от формата

 

Новият сезон на най-българското риалити "Фермата" ще се различава сериозно от предишните - така прозвучава първият тийзър за тази година.

 

Под мотото "Нишката на живота", деветият сезон на "Фермата" се очертава като нещо напълно ново и завладяващо, което ще прикове зрителите пред екрана.

 

Победителката в осмия сезон, със слоган "Мостът на времето", бе 25-годишната Веселка от село Борима, която е майка на 3 деца, тя също бе победител и във "Фермата" 5.

 

В осмия сезон на "Фермата" участваха както нови герои, така и участници от предишните сезони – Чавдар, Яни, Дидо от D2, Гуспата, Хепи Ванче, Валерия Дочева и други.

 

В наближаващия сезон, информацията за участниците се крие в пълна тайна. Техните имена ще бъдат разкрити през есента, когато започне предаването.

 

Въпреки това, продуцентите трябва да се подготвят за битката за гледаемост с конкурентното предаване "Игри на волята". За да привлекат вниманието на зрителите, този път спортното състезание ще включи и популярни личности.

 

"Фермата" излиза за първи път на екрана през 13 септември 2015 година. Подобен формат се излъчва в повече от 30 страни по света, напомня "Kliuki.bg".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати