Меню

Избрани новини

Риалити

Това са татусите, с които Альона втрещи Петя Дикова! (видео)

Любимката на фермерите последва любовта в Сливен

 

Отпадналата от "Фермата" Альона проговори за татуировките, които изпотиха водещата Петя Дикова в студиото на "Тази неделя".

 

Устата блондинка се появи в къса пола на гости на Дикова, но рисунките по тялото останаха скрити за зрителите.

 

"Не си татуирам случайни картинки, които са ми харесали на момента. Както тази на крака, която впечатли Петя, така и другите ми татуировки, са част от някакъв момент в живота ми, някакъв бунт и символ, който ми влияе или ме зарежда".

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Альона признава, че хората не обичат да чуват грозната истина.

 

"И в предаването, както и в живота, хората не обичат истината, плашат се от нея и от всички, които са директни. Защото откровените хора изискват и от другите да не прикриват нищо. А за мнозина това е трудно! Аз обаче не забивам нож в гърба, искам хората да са наясно какво мисля и как действам, затова го заявявам пред тях. Мисля си, че това е по-добрият начин на общуване, вместо да бъдеш заблуждаван от коварни личности, които могат да те изненадат неприятно, щом узнаеш истината за тях и намеренията им".

 

Общи приятели запознали рускинята с българина, заради когото тя напуснала родния Санкт Петербург и се преместила в Сливен. Днес е щастлива майка на двама сина и бизнесдама.

 

"Още в началото той каза, че ме разбира и че винаги ме е търсил. Каза, че аз ще бъда негова жена и че ще бъдем заедно завинаги. А в България ми хареса, а и знаете - където е любовта, там е и твоето място, защото всичко е по-лесно и по-приятно", коментира Альона. / източник: HotNews.bg

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Фермата

Коментари (1)

Фермерски Добре, че напусна тази мръсница!
12.10.2022 13:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати