Меню

Избрани новини

Риалити

Това са първите финалисти във „Фермата“!

Победителят ще стане ясен на 10 декември

 

След три месеца на тежки битки, жестоки лишения и силни емоции, вече е ясно кои са първите сигурни финалисти във „Фермата“. До последната права преди всички стигнаха две силни жени - шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия.

 

Скоро ще стане ясно коя ще бъде третата жена, която ще се присъедини към тях и на 10 декември ще се бори за голямата награда от 100 000 лева - учителката Нина или хандбалистката и победителка в четири дуела на Арената Камелия. Двете влязоха в битка за оцеляване във вторник, която ще приключи в сряда.

 

 

Междувременно един от най-силните, стабилни и харесвани участници във „Фермата“ - строителят и бивш спортист Калин, отпадна дни преди финала, сразен от шампиона в третия сезон на „Фермата“, пчеларят Яни.

 

След безапелационната му победата, освен него, в стопанството останаха още трима мъже - агрономът Иван и двамата хлебари, Финци и Чавдар. „Скалпът“ на един от тях обаче ще падне в последната, драматична седмица от предаването, защото на финала могат да отидат само трима мъже.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза