Меню

Избрани новини

Риалити

По спешност! Извикаха лекар във „Фермата“

Яни колабира, а Радо е застрашен от отстраняване

 

Ситуация, която изправи косите на зрителите, се разигра във "Фермата" по време на поредния дуел между двама титани. Един от най-силните участници в риалитито се почувства зле на Арената, а състоянието му наложи намесата на лекар.

 

Останал без дъх след първата битка срещу баскетболиста Радо, пчеларят Яни легна на земята и се развика за помощ.

 

"Дайте ми вода! Дайте ми вода! Лошо ми е!", простена той, а продукцията моментално изпрати лекар на терена. До по-сериозна медицинска интервенция обаче не се стигна, защото Яни постепенно успя да овладее дишането си и треперещ и потен, отново се изправи на крака.

 

Пчеларят, който е шампион от третия сезон на предаването, се срина физически по време на извънредния дуел. В първата битка той се справи по-бързо от опоненета си Радо при цепенето на ритловици и рязането на греда, но с цената на огромно изтощение.

"Радвам се, че съм жив след тази битка", каза Яни като се освести. Във втората битка - отговори на въпроси от "Алманаха", съперникът му стопи преднината.

 

Дуелът ще продължи и днес до победата на един от претендентите за стоте бона.

 

Междувременно Радо продължава да се държи като черната овца на "Фермата". В последните дни капитанът на "Локо София" постоянно буйства и тормози всички в стопанството.

 

Притеснени от поведението му, някои от жените поискаха засилена охрана пред портата, а мъжете започнаха да обсъждат евентуалното му отстраняване от предаването.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати