Меню

Избрани новини

Риалити

Стана ясно какво е накарало Христо Стоичков да влезе във „Фермата“ (видео)

Коментарите за участието на Камата в шоуто са разнополюсни

 

Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във "Фермата". Вече трети ден интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни.

 

В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който модерния ляв е получил от продуцентите и водещи на шоуто - Иван Христов и Андрей Арнаудов. Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии.

 

През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Случаят с Камата обаче ще се окаже прецедент. Освен че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не се е пазарил за хонорар и появата му във "Фермата" е безплатна.

 

Въпреки първоначално появилата се информация, че се е съгласил на изявата срещу солидно заплащане, според източници от продукцията, Камата е влязъл във "Фермата" без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация.

 

Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света. Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването, пише "Хотарена".

 

"Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото", бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.

 

Камата обаче има странични начини да осребри прекараното време в праймтайма на bTV, тъй като произвежда марка дрехи и аксесоари, които се радват на голям успех сред потребителите.

 

Очаква се Стоичков да напусне "Фермата" тази вечер в 21:00 ч.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Българин Е, как за какво?! За пустите кинти. То се вижда от самолет защо най-различни хора, постигнали това-онова в живота, се излагат като кифладжии по студиа и риалитита.
14.09.2022 15:16 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза