Меню

Избрани новини

Риалити

Нанси от „Фермата“ израснала в нищета, майка й нямала пари дори за вафла...

Мис България, която напусна шоуто, сама призна за трудното си детство

 

Най-красивата българка за 2013-та година Нанси Карабойчева не е имала звезден и бляскав живот от дете. Напротив, тя е израснала в доста бедно семейство, което не можело да си позволи дори необходими хранителни продукти.

 

Красавицата, която напусна „Фермата“, сама призна за трудния си живот.

 

„Израснах много бедно, даже майка е плакала, когато не може да ми купи вафла. Родителите ми обаче са много борбени, ходеха в чужбина на сезонна работа, за да можем да си построим къща... Мъжът ми е моята гордост. Той сбъдна мечтите ми, свързани с волейбола, които аз не успях да постигна. Срещнах го в залата, той си имаше гадже, дойдоха да тренират с нас. Ние го познавахме, защото тогава беше младежки национал и всички го харесвахме тайно. Всичко стана случайно“ – разкрива Нанси, която преди 5 години се омъжи за волейболиста Добромир Димитров.

 

Двамата си казаха „да” на 31 юли 2018 г. в Пазарджик, родният град на спортиста. За сватбения си ден тя бе с дълга бяла рокля с къс ръкав, която да подчертава стройната ѝ фигура. Тоалетът бе много ефектен заради мънистата, дантелата и прозрачните елементи. След венчавката миската добави с тире фамилията на съпруга си към своята.

 

Блондинката от село Юнаците се запознава с волейболиста, когато е на 17 години. След 7-годишна връзка тя получи годежен пръстен. Година и половина след сватбата миската се усъмнила, че е бременна.

 

„Два-три дни по-рано започнах да се чувствам малко по-странно и да усещам нещо, но честно казано, не го очаквах. Мислех, че просто се подвеждам или сама си втълпявам. Много искахме бебе със съпруга ми”, разказва Карабойчева.

 

Минали още няколко дни и решила да си направи тест за бременност. „Когато видях двете чертички, разбрах, че това е най-щастливото нещо, което ми се е случвало”, казва днес Мис България 2013. Заедно с Добромир решили, че искат бебе близо половин година преди да разбере, че е бременна.

 

„Оставихме го на съдбата – когато е писано, ще се случи”, казва Карабойчева, която вече е горда майка на двама сина.


На път към аптеката, за да си купи теста за бременност, съвсем случайно срещнала съпруга си. Разбира се, казала му накъде се е запътила. Прибрала се, видяла двете чертички и го оставила в банята с идеята той сам да го види.

 

 „Това се случи около 14 ч. Мъжът ми ходи няколко пъти, обаче явно не го е забелязал. Аз вече започнах да си мисля, че има нещо, че едва ли не изпитва някакъв страх или не иска да коментира темата, защото още е много рано. Тестът не гарантира, че е 100% потвърдено. Оказа се обаче, че е бил много разсеян. В рамките на 5-6 часа, в които той многократно влиза и излиза от банята, изобщо не е видял теста”, разказва 30-годишната блондинка.


Вечерта не издържала и го попитала защо не иска да обсъждат темата. Тогава разбира, че той въобще не знае за какво става въпрос. „Почувствах се много глупаво, защото исках да е някаква изненада, а накрая едва ли не се бях разсърдила леко, че не коментираме нищо по въпроса”, спомня си със смях красавицата.


Добромир Димитров започнал да търси теста за бременност, който половинката му вече прибрала в кутийката.

 

„Той дори не разбра, че е положителен. Всъщност му казах, че съм го направила и много дълго време не коментираме резултата му. Започна да търси насам-натам. Намери го и застина с усмивка на устата. После започна да ме прегръща. И двамата изпитахме огромно щастие”, признава Нанси, която разкри радостната вест в социалните мрежи чак в шестия месец.

 

„До 5-ия месец дори най-близките ми приятели не знаеха, защото изобщо не ми личеше. Не бяхме казали почти на никого освен на родителите си и на сестра ми”, спомня си Мис България 2013, която до средата на 5-ия месец карала много тежка бременност и свалила 9 кг.


„Почти нямах сила да стана от леглото. Най-важното през това време беше, че всичко с бебето е наред. Даже е парадоксално, че плодът растеше сравнително по-голям за седмиците, в които бях, а пък аз отслабвах”, спомня си Карабойчева. Синът й Матей се появи на бял свят през юли 2020 г., в разгара на пандемията от Ковид-19.

 

Само няколко месеца по-късно миската съобщи, че е бременна отново. Тя е заченала за втори път едва три месеца след появата на Матей.  На 17 юли 2021 г. Нанси роди втория си наследник Йоан. В рамките на една година блондинката даде живот два пъти. Разликата между синовете й е точно 12 месеца.

 

Нанси от пловдивското село Юнаците е една от най-одобряваните носителки на титлата „Мис България“ след като стана първата и единствената миска, избрана чрез риалити формат, подобен на „Биг Брадър“, който беше излъчен в национален ефир.

 

Карабойчева напомни за себе си в новия сезон на „Фермата“, където я гледахме до преди седмица. По време на една от битките миската контузи тежко коляното си. Оказа се, че тя има три различни разкъсвания и не може да продължи участието си в шоуто, тъй като възстановяването ще е дълго. Нейният съпруг Добромир Димитров дойде да я вземе на ръце.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати