Меню

Избрани новини

Риалити

Мария Силвестър ли ще бъде новата водеща на „Фермата”?

Зрителя се моли само да не е Джаферович

 

Най-родолюбивото българско риалити „Фермата“ продължава  своя телевизионен поход с мотото „Нишката на живота“. Сезон девет ще започне да се излъчва на 4 септември (понеделник) от 20 часа, а от продукцията обещават да пресъздадат вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

 

Деветото издание на „Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем променена концепция. Новости има и при водещите. Това е прецедент за последните 8 години. Иван и Андрей няма да водят сами формата, а до тях ще застене жена.

 

И досега имаше женско присъствие във формата, това беше актрисата и тв водещ Надя Иванова, чийто глас зад кадър ни въвеждаше във фермерския бит и случващото се извън арената. Надя обаче започна работа в сутрешния блок на БНТ и най-вероятно няма да бъде ангажирана в новия сезон на продукцията, която се излъчва по bTV.

 

Някои предположиха, че новото лице на екрана ще бъде Емануела Толева - половинката на Андрей, други пък заложиха на Ирина Тенчева – жената на Иван.

 

Зрителите гадаят, коя ще бъде новата водеща във "Фермата"

Има обаче и голяма вероятност това да се окаже Мария Силвестър. Според слуховете именно тя ще заеме място до продуциращите водещи. Тя е работила с двамата още преди 12-13 години, когато те правеха вечерното предаване „Шоуто на Иван и Андрей” по ТВ7, където тя беше репортер.

 

След това обичаната водеща на „Бригада Нов дом“ беше конферансие на благотворителния концерт „Помогни от вкъщи“, даренията от който подпомогнаха най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца.

 

„Снимките на шоуто са на локация в района на Перник. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хил. лв., зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20 ч. и от вторник до четвъртък от 21 часа”, анонсираха от продукцията в социалните мрежи.

 

Сред коментарите преобладават такива на нетърпеливи фенове на шоуто, които единствено се притесняват да не би семейство Джаферович да са успели да се намърдат и във „Фермата”.

 

След като бившият футболист и съпругата му успяха да обиколят всички предавания в националния ефир с изключение на „Бразди“ и „С бъклица и дрян“, уважаемия зрител не иска да чува и вижда двойката на малкия екран поне в следващите пет години.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза