Меню

Избрани новини

Риалити

Няма миг покой – Банда Банда пак драпа за ефир!

Според нея имала много интересни предложения

 

Кресливата инфлуенсърка с кинаджийско образование Андреа Банда Банда не се е отказала от амбицията си да бъде на екран и отново прави опити да се завърне в ефира, въпреки критиките, които отнесе при предишните си изяви като панелист при Гала.

 

Според публикации в някои медии брюнетката преговаряла с различни телевизии, но все още не е стигнала на етап да парафира договор.

 

След като загадъчно бе свалена от панела на „На кафе“, Андреа обмисляла усилено варианти да възобнови старото си занимание. Тя обаче не искала да кръстосва саби с бившата си шефка Гала и най-вероятно, ако успее да пробие, то няма да бъде в NOVA.

 

Истината е, че от март съм в разговори с телевизия за нещо мое си, но просто не съм 100 % сигурна дали да съм в телевизия или в YouTube…“, обяснява се бандитката.

 

 

„Ясно е, че повечето хора гледат телевизия, но макар работата там да е вълнуваща, тя е смачкваща“, признава неспособността си да понесе напрежението в гнездото на осите тя.

 

Колебанията й са очевидно между това да работи сама за себе си или да бъде продуцирана от телевизия, в която изискванията и нормите са много по-строги от влогърските продукции.

 

Припомнете си, че Андреа Банда Банда преживя тежкия период около пандемията. Тя се предаде под натоварването между работата си в социалните мрежи и шоуто на Гала, и изпадна в тежка депресия, която модерното му нарича "бърнаут".

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати