Меню

Избрани новини

Риалити

Гала остава в ефир, но заплатите на панелистите в тв будоара й висят на косъм!

Водещата запазва поста си в „На кафе“, което остава в програмата и за наесен

 

Гала пак мина между капките, защото предаването й "На кафе" влиза със сигурност в програмната схема на NOVA и през следващия есенен сезон.

Това е било решено на среща между екипа на продукцията и директорите на Нова телевизия онзи ден, във вторник, пише ПИК.

 

Заради кризата с коронавируса, от месец март насам будоарното предаване е регистриало сериозен отлив на рекламодателие. Което от своя страна затруднява покриването на разходите за целия прекалено раздут екип в "На кафе".

 

Както е известно, освен титулярната водеща Гала, още петима души се изявяват като специалисти по всичко в студиото й. Това са т.нар панелисти - Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Андреа Банда Банда, Юлиан Константинов и Илиян Любомиров. Само разходите по петорката месечно надхвърляли 10 хиляди лева.

 

Ако рекламодателите не се завърнат и бизнесът не живне през лятото, Гала и останалите в "На кафе" са заплашени от жестоки финансови рестрикции. Съкращенията на бюджета започнаха още от миналия месец, когато от екипа съвсем ненадейно бе освободена стилистката Кремена Халваджиян.

 

 

Жената на Магърдич Халваджиян взимаше тлъста месечна заплата, за да подбира тоалетите на Гала от създаването на предаването й, та до наши дни.

 

Мястото на Гала със сигурност е гарантирано, но за същото не могат да са спокойни панелистите. След две години в сутрешния ефир на канала, голяма е вероятността да се разделят с предаването, за да облекчат бюджета му. В негова тежест са и армията репортерки, кои обикалят надлъж и на шир за да снимат материали за да запълнят 150 минути ефир, със сигурност някои от тях ще изпаднат "зад борда". 

 

Подобна бе и участта на партньора на Гала Стефан, който за известно време топлеше не само леглото й, но и сутрешния ефир редом с нея.

Факт е, че търсеното разнообразие на коментатори се изчерпа и вече не е в полза на формата. Панела дъвче едни и същи изтъркани теми и фрази, които отдавна са безинтересни на зрителя.


Много по-успешна се оказва рецептата на „Преди обед“ по конкурентната bTV. Там всяка седмица гостуват по двама различни коментатори, които носят своите разнородни виждания относно интересни злободневни теми.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати