Меню

Избрани новини

Риалити

Загадъчно спират предаването на Гала по-рано от предвиденото!

Ако има следващ сезон екипът й със сигурност ще бъде драстично намален

 

Неясно бъдеще очаква Гала, защото още през юли нейното предаване "На кафе" ще бъде свалено от екрана на NOVA.

 

Тази година отпуската на водещата ще започне преждевременно, а не през август, както е обичайно. Засега съдбата на сутрешното шоу все още е неизвестна, но бюджетът бил свит, а рейтингът – незадоволителен.

 

Затова не било изключено от есента "На кафе" изобщо да не присъства в програмната схема на канала, а Гала да остане безработна. Дори предаването да има нов сезон, със сигурност екипът ще бъде намален до минимум, а русокосата водеща вече треперела за мястото си.

 

Първа жертва на свитите бюджети падна стилистката на шоуто Кремена Халваджиян, която бе „съкратена“. Оказа се, че жената на Магърдич поличавала по 5 хиляди лева месечно възнаграждение за работата си.

 

 

Плевенчанката вече преживя веднъж шока да е безработна, след като в края на юли 2005 предаването й бе свалено от ефир. Тогава "На кафе" не се излъчваше цели 4 години, в които Гала бе потънала вдън земя, припомня „Ретро“. 

 

През февруари 2009 обаче тя и шоуто й се завърнаха триумфално на екран, а 11 години след това тв ветеранката все още се има за несменяема в бранша. Години след дългата пауза на "На кафе" самата Гала призна, че това е бил един от най-трудните периоди в живота й, от който излязла изключително мъчително.

 

Тогава депресията за първи път почукала на вратата й, след като внезапно се оказала без работа и без пукнат лев. И сега не е изключено да я застигне същата участ, тъй като рокадите в телевизиите зачестиха след смяната на собствениците й.

 

Съмнения за свалянето на неотменната блондинка от ефир имаше и миналата година, но те така и не се случиха, ще успее ли да се задържи Гала още един сезин, предстои да разберем.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (1)

EugeneGon Методи за възстановяване на бани в Химки
14.07.2020 11:23 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати