Меню

Избрани новини

Фен зона

Миглена Ангелова показа обезобразена от пожар Галена (видео)

Галена запълни „дупката“ в чалгата с десет нови песни

 

"За всички "интелектуалци", чиито "интелект" стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България - този пост е специално за вас!“ пише в нарочен пост във Фейсбук телевизионната легенда, продуцент и отскоро дипломиран психолог Миглена Ангелова.

А следващите редове са свързани с едно от най-големите имена в родния поп фолк - Галена и най-новия й музикален проект, който със сигурност ще провокира вълна от реакции.

Съвместните им кадри провокират доста коментари, защото на тях фолкдивата е с лице, пострадало от жесток пожар - разбира се, ефект, постигнат от гримьори специално за видеото към една от новите десет песни на изпълнителката. И все пак - картинката с двете дами е много въздействаща!

А ето и как продължава поста на Миглена Ангелова:

"Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала.

От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители - всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене.

По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците.

 

 

Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна. Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло - признайте го, не боли!", реди хвалби вечно облечената в червено телевизионерка.

В този ред на мисли, трябва да подчертаем, че по повод 20 години кариера Галена пусна 10 песни с видеоклипове наведнъж, с които запълни вакума от създаден от липсата на нова качествена музика за душата. Песента с участието на Ангелова в клипа се казва "Жалко".

Парчетата са част от новия албум на изпълнителката ХХ.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза