Меню

Избрани новини

Клюкарник

Хазарт и изневери ли разрушха предишния брак на Роксана? (видео)

Повече от месец певицата Роксана на спира да произвежда новини.

 

Антоанета Линкова – Роксана беше кандидат за депутат, преди броени дни се омъжи, а от вчера нейна песен отново е на път да превземе класациите.

Освен че баладата „Не ме мисли“ е изключителна музикална творба, текста на песента накара феновете най-накрая да се запитат за истинската причина за краха на предишния й брак.

В текста на парчето лирическата героиня се обръща към своя вече бивш партньор с поредица от обвинения, които повдигат въпроси у меломаните.

Дали Роксана говори именно на бившия си съпруг?

Виж се сега кой си без мен. Забравиха те за ден и вече нямаш тежест без мен.

Със други те хващах и дългове плащах. Любовта в мене ти хладнокръвно уби.

А сега не плачи в закъснели сълзи в тях и Господ не вярва дори!“,  пее Роксана във втори куплет.

Остава само да я попитаме кореспондират ли с реална ситуация текста на песента? 

В песента участва и Фики, чийто текст изразява съжалението на партньора на лирическата героиня, че я е изгубил.

"Не ме мисли" беше представена в понеделник със стилно видео, което вече има над 100 хиляди гледания. Музиката е на израелски композитори, българският аранжимент е на Спас Лазаров, текстът на нашенската версия е написан от Роксана и Анастасия Мавродиева.

За перфектните стайлинг, коса и грим са се погрижили Стоян Стоянски, Емилио Стефано и Цецо Андреев. Режисурата на видеоклипа е поверена на Люси Иларионов.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (1)

Мангуста АМИ ТЯ КАКВО ОЧАКВАШЕ ОТ ТОВА ЛАЙНО. НАЛИ ГО ВИДЯХМЕ ВЪВ СМЕНИ ЖЕНАТА, НЕ МОЖЕШЕ ДА СМЕНИ ЕДНА КРУШКА. БЕЗРАБОТЕН, НЕОБРАЗОВАН, МЪРЗЕЛИВ МАЗЕН ЦИГАНИН. ПЪК БЕШЕ 10 ГОДИНИ ПО-МАЛЪК ОТ НЕЯ. ТАКА И НЕ РАЗБРАХА ТЕЗИ ТЪПИ ЦИГАНКИ, ЧЕ КОГАТО ИМ СЕ ЕБЕ, ПРОСТО ДА СЕ ЕБАТ И ДА НЕ СЕ ОМЪЖВАТ. И ТЯ И СОФКА СА ТОЛКПЗ ТЪПИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ. ПРЕД КОЙТО СИ ОТВОРЯТ КРАКАТА И АЙДЕЕЕЕЕ МЕНДЕЛСОН. МАНГАЛКА МУ РАБОТА КО ДА КАЖА. СЯ ЩЕ Я ВИДИМ ГРОЗНИЦАТА СЪС ТОЯ БОЗАВИЯ МИРИЗЛИВЕЦ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗКАРА.
19.06.2024 12:34 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза