Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фолк певци пропищяха от измамите на дребен мургав мошеник в Германия!

„Импресариото“ не платил хонорара от участие на Мира

 

Певицата Мира алармира своите колеги да внимават и да се пазят от посредници за работа, които им организират участия, но в крайна сметка биват измамени и не получават хонорарите си, научи репортер на LifeOnline.bg.

В конкретния случай тя предупреди за мургав субект живеещ в Германия, който се представя с псевдонима Гедже Голд, с истинско име Асен Асенов и от години мами изпълнители с пари.

Мира разказва в своя Фейсбук профил, че въпросния мошеник е организирал нейно участие в немския град Касел. След края на концерта обаче така и не й платил, а Мира си останала само с капарото.

През следващите дни той обещавал, че ще се издължи, но така и не го направил.

Под публикацията й заваляха отговори от много нейни колеги, които също споделиха горчивия си опит от комуникацията и „работата“ с измамника.

Певицата Мира се оплака от измамник

Асенов се представял за импресарио и мениджър на известни певци и обещавал да им организира концерти в Германия.

Но ако някой се „вържел“ на приказките му, се превръщал в потенциална жертва на измама.

Думите на Мира потвърди и говорителят на Софи Маринова Тодореско. Певицата Стефани пък допълва, че жертви на измамите му преди години, освен нея, са ставали Роксана, Джамайката и Илиян.

В коментарите друг потребител пък „обещава“ на Мира, че измамника ще си плати.

Пред репортер на LifeOnline.bg Мира сподели: „За 30 години кариера не ми се е случвало такова нещо. Да не ми се плати за работа. Да бавили са се, чакала съм да съберат оборота, но такава наглост никой не си е позволява.“.

Тодореско от своя страна съветва собствениците на заведения да не търсят посредници, а да се свързват с телефоните написани в официалните профили на изпълнителите и в техните YouTube канали.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза