Меню

Избрани новини

Звездите

Мераци! Орнела Мути искала да става руска гражданка

Представя театрална постановка в Кремъл

Италианската актриса Орнела Мути призна, че би искала да получи руско гражданство, тъй като е регистрирана в Москва и често пребивава в руската столица. 

Тя съобщи за това пред журналисти на пресконференция, посветена на представлението "Кристалният дворец", в което изпълнява ролята на императрица Анна Йоанова, съобщава РИА Новости.

Мути припомни, че нейните предци по майчината линия идват от Русия. 

"Дядо ми е бил един от лекарите на руския цар. Баба е била пианистка, освен това в семейството също имаме и певица. Може би сме толкова артистични благодарение на руските си корени..." - казва тя.

Актрисата изразява увереност, че спектакълът, който ще се състои на 10 септември в двореца Кремъл, тя ще се справи добре с руския. 

"Наистина се надявам, че ще успея. За съжаление изпитвам някои трудности с руския език ", добавя Мути.

Тя също така казва, че имиджа на Русия, показван в италианските новини, е различен от този, който тя вижда в Москва, но в крайна сметка се застрахова, че като цяло не се интересува от политиката.

През 2016 г. артистът Александър Рева съобщи, че Мути възнамерява да стане руски гражданин и подготвя необходимите документи, но тогава тя не коментира това твърдение.

Превод LifeOnline.bg

Орнела МутиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати