Меню

Разцъкай

Мая Илиева цъфти до младежката си любов, а Дарина Павлова вдигна сватба за ден (видео)


Антон Хекимян в близки отношения с модел на „Визаж“

 

Животът на една от най-потайните вдовици у нас - тази на боса на ВИС-2 Георги Илиев, е пълна мистерия, но въпреки това понякога, макар и рядко, детайли от личните й дела излизат на яве.

 

Не е тайна, че след смъртта на Главния Мая Илиева имаше само една публично известна любов - с варненския бизнесмен Николай Иванов-Шванца.

 

Откакто той изненадващо се ожени за своя съгражданка преди пет години, Мая не е засичана с други мъже, но това не означава, че си няма половинка.

 

"Всички се интересуват от личния живот на Мая Илиева. Вътрешните й кръгове и приятелите на Жоро не са одобрявали връзката й с Шванца, смятали са, че я използва и това доведе до раздялата им.

Със сигурност жена като Мая Илиева, която изглежда страстна, сексуална, въпреки че е загадъчна и мълчалива, няма да остане без мъж. Тя също си има някакви нужда жената.

Такъв мъж към момента има до нея. Става дума за стара нейна младежка любов", разкри в светското предаване на ПИК TV Елза Парини, която следи изкъсо случващото се около ВИС-аджийската вдовица.  

 

Още по темата, плюс любопитни подробности за новия приятел на Антон Хекимян - модела Тунджай Мустафа-Туни и как Дарина Павлова вдигна сватба за ден - гледайте във видеото по-горе!

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


  • Още новини от Разцъкай

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати