Меню

Избрани новини

Афиш

Люси Дяковска представя "Най-доброто от Андрю Лойд Уебър" на българска сцена

Редом до нашата певица застават големи имена от мюзикъл жанра

Концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър ще може да чуе българската публика.

Интернационалната мюзикъл сензация "The best of Andrew Lloyd Webber" гостува за първи път у нас. 

В рамките на почти два часа почитателите на най-значимия мюзикъл-композитор на всички времена ще се докоснат до 30 от най-емблематичните песни от "Котките", "Фантомът на операта", "Евита" и "Исус Христос Суперзвезда" на 15 май във Двореца на културата и спорта Варна и на 16 май в зала 1 на НДК.

Артисти от цяла Европа, ще пеят на българска сцена. Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България), Софийската и Плевенската филхармония, както и Националния филхармоничен хор, ще разкажат вълнуващи истории.

Джон Патридж/Англия като Ръм Тъм Тайгър

Патридж, Ромдал, Кребс, Хайнке и Райтерер имат стотици представления в кариерата си, които ги свързват пряко с музиката и персонажите на английския гений.

През последните 15 години те са били Че и Евита Перон, Фантомът, Раул и Кристин, Исус, Юда и Мария Магдалена, Гризабела и Рам Там Тагър на най-престижните европейски сцени.

"За мен мюзикълът е най-комплексното сценично изкуство. Там се изисква много като таланти. Изисква се не само добра двигателна техника, а и много добри качества като танцьор за много роли, много добри актьорски качества. И, разбира се, специфични гласови качества. Всеки мюзикъл има различна специфика. Но основното е характери. Това, което носиш в себе си, дали ще пасне върху ролята", споделя Люси Дяковска.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати