Меню

Избрани новини

Пикантерии

На голо! Нервна охранителка съблече Люси Дяковска на аерогара София

Снимка: Инстаграм

Певицата станала жертва на зла служителка от охраната на столичното летище Враждебна

Голо претърсване преживя певицата Люси Дяковска. Тя била принудена да се съблече дибидюс на софийското летище, пише HotArena. 

На столичната аерогара Враждебна Люси станала свидетел на неучтиво и неуважително отношението към две двойки швейцарски пенсионери, от също толкова враждебни служители от сигурността.

Един от пасажерите носел часовник за диабет на ръката си и имал документ, че не трябва да го сваля. Служителите обаче го го насилили, a едната жена му говорила на български: „Бе свали го, бе“. 

Възмутена, Дяковска се намесила и попитала служителката дали случайно не говори английски, понеже хората не я разбират. Това било и грешката на Люси, защото гневът на кривата служителка се насочил към нея:

“ - Бе, ти тук на важна ли се правиш? Казах й, госпожо, говорете ми на вие, не се познаваме. - Бе, аз ще си говоря както си искам, Бе, Бе, ти искаш ли да не излетиш сега, бе?“.

„Искам да видя как ще се случи това!“, споделя Люси. Тогава служителката я принудила да тръгне с нея, ядосана, че й дават наставления как да си върши работата.

Накрала певицата да се съблече гола и дори да свали и бельото си, за да я унижи. „Видя, че няма какво да направи, когато от другата страна има опонент, който не й позволява да го унижи. Беше ми много смешно. Но ме тревожи това , че елементарни хора налагат елементарни отношения“, гневи се Дяковска.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза