Меню

Избрани новини

Пикантерии

Криско от първо лице: В шоубизнеса е пълно с гейове (снимка)

За кого говори всъщност и от къде знае?

 

Голямата уста на Криско отново го направи за посмешище пред неговите колеги и почитатели. След като преди време той се изцепи, че иска да обладае Кристина Патрашкова, сега отново нагази в пикантна тема.

 

Рапърът е категоричен, че доста негови колеги са с гей ориентация. В разговор с фенове, почитател изрази мнение, че сцената се нуждае от изпълнител мъж с лява ориентация, в който младите хомосексуалисти да намират подкрепа.

 

Изказването му, което очевидно не визира Азис, доста учуди Криско. "Е то по-голямата част май са гейове", написа в отговор младият татко. За никого не е тайна, че сред уж близките хора на Криско, също има хомосексуални.

 

 

 

Да не забравяме, габровския рапър бе доста близък с Миро, Любо Киров и Камен Во., а в началото на кариерата му, името му също бе спрягано в интимни отношения с тях, като целта е пределно ясна – пробив на пазара.

 

"Дали не говори от личен опит? Много се шушука и за неговите сексуални предпочитания. Дори бивши негови партньорки са изказвали подобни съмнения", потриват с ръце хейтърите в мрежата, цитирани от „HotNews“.

 

Не трябва да се забравя и факта, че Кристиан е готов на всичко за да постигне успех. Като прохождащ рапър той дори направи опит да плени вниманието на аудиторията си с домашно еротично видео, което обаче не постигна очаквания ефект.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Аня Как точно Криско се "направи за посмешище" с коментара си?
Даже е бил деликатен с отговора си "май са", когато много добре е наясно, че са.
Моята майка е художник дизайнер и винаги е била заобиколена от различни артисти много от които гей. Аз съм израснала сред гей мъже и в тях няма нищо нередно. Абсолютно нищо. Ако някой си мисли обратното, то това е в неговата глава. Сексуалната ориентация няма нищо общо с това какъв човек си.
Но и ще кажа, че няма нищо по-противно от това гей мъж да се прави на хетеро. Само това ми стига, за да не харесва Миро например. Дори ми е неприятен заради това.
24.01.2021 17:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза