Меню

Избрани новини

Клюкарник

Машината за пари на Криско се счупи! Провал на концерт прекъсна кръстоносния поход на габровеца!

Новото начинание на рапъра е пред провал след несполучливия си старт

Успешният поход към трупане на богатство на габровецът се препъна още в началото, след като се наложи да отмени още втората изява от концертите си с Разградската филхармония.

Не закъсняха и коментарите, че Криско е „дислайкван“ и новото му амплоа няма бъдеще.

Според диригентът на Разградската филхармония Левон Манукян причината за отмяната на концерта с Криско в Бургас е технически проблем, а не липса на публика. Същото съобщи и рапърът в социалната мрежа, но дали истината е точно тази?!

„Няма драма, продължаваме напред. Билетите за следващите концерти са разпродадени. Във Варна нямаше свободни места. Хората пееха заедно с Криско. Той не пее само своята музика. Заложи и на стари парчета на Слави Трифонов. Изпълни и патриотични песни“, обяснява ръководителя на оркестъра.

Според Манукян комбинацията габровец и арменец е много сполучлива и проектът с Криско ще стане много успешен. Макар и да няма потвърдени дати, те обещават да обявят още градове, в които ще изнесат концерти.

„Правим го най-вече заради децата. Те никога не са виждали оркестър. Радват се на инструментите. Родителите крещят повече от хлапетата, щом Криско запее“, фука се диригентът, след единствения концерт от проекта.

Организаторите на концерти обаче отбелязват, че няма такъв технически проблем, който да доведе до отмяната на концерт, особено такъв с не толкова много сложно оборудване като на Криско.

Според специалистите, нямало как въпросния проблем да не бъде отстранен своевременно и събитието да се състои.

Запознати смятат, че габровския нрав на рапъра и алчността му да печели повече и все повече е срещнал арменския инат на диригента, който е не по-малко амбициозен да припечели възможно повече, та най-вероятно класикът и чалгаджията не са се разбрали за преразделение на печалбата.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати