Меню

Избрани новини

Звездите

Клои насъска адвокатите на Кардашиян да свалят от нета нейна бикини снимка без фотошоп

Оправданието: Снимката е качена по погрешка

 

Преди няколко дни в интернет се появи нередактирана снимка на една от сестрите от клана Кардашиян-Дженър, Клои. 


В момента адвокатите на семейството, като кръвожадни хрътки, проследяват всички източници на публикацията и настояват снимката да бъде премахната, твърди се, че е "по искане на притежателя на авторските права".

 

Какво представлява снимка? Нищо изискано – Клои Кардашиян край басейна по бански. 

 

Онези, които следят живота на известното семейство, веднага ще разберат, че на снимката Клои изобщо не прилича на себе си в сравнение с медийните публикации или социалните мрежи. Гърдите й не са толкова напращели, талията не е толкова тънка, кожата не е толкова гладка и еластична - като цяло, обикновено момиче.

 

 

Представители на семейство Кардашиян незабавно активираха всички ресурси, така че моментната снимка изчезна от мрежата, обяснявайки появата й като грешка на асистента. 

 

Съобщава се, че потребителите, които са публикували повторно снимката, получават предупреждения както от членове на семейството, така и от администрацията на социалните мрежи с искане да премахнат снимката, която нарушава авторските права.

 

Трейси Ромулус, главен маркетинг директор на бранда Kardashian, обясни, че снимката не е направена за публикуване и е качена в мрежата „без разрешение“. 

 

„Цветната нередактирана снимка на Клои е направена по време на частна семейна ваканция и по погрешка е публикувана в социалните мрежи без разрешение от асистент“, заявява тя пред Page Six. 

И добави още, че Клои изглежда страхотно, но "притежателят на авторските права има право да поиска изображение, което не е предназначено за публикуване, да бъде премахнато.", без да се уточнява, кой е този притежател на авторско право.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати