Меню

Разцъкай

Новата къща на Кайли Дженър струва 36,5 милиона долара (галерия)


Младата милиардерка притежава куп луксозни имоти в покрайнините на Лос Анджелис, но това е перлата в короната

 

Най-младата милиардерка натрупала сама състоянието си Кайли Дженър се е изолирала в очакване на отминаването на пандемията от коронавирус в новия си дом.

Имотът, който тя придоби съвсем наскоро струва 36, 5 млн долара и  е част от чисто нов курортен комплекс на Мейпълтън Драйв, разположен на една от най-добрите улици в района на Хълмби Хилс / Бевърли Хилс / Бел-Еър и е сочено като един от най-изолираните и защитени имоти на пазара днес.  

 

Имението разполага с кухня за майстор готвач, екран за прожектиране на открито, домашно кино, барове, зали за игри с билярдна маса, фитнес зала, зашеметяващ басейн, външно огнище, спортно игрище за тенис и баскетбол, както и два апартамента за гости. Дженър е съсобственик на инвестиционния имот в Бевърли Хилс за 13 милиона долара със съ-родителя на детето й, Травис Скот, съобщава People.  

 

Кухнята, в която се вихри специално нает шеф готвач е оборудвана с голям мраморен остров и бар за закуска и е отворена към семейна трапезария с камина. Има и официална трапезария, в която да се събира голямото семейство на клана Кардашиян. Два от апартаментите за гости имат частни вътрешни дворове и собствени входове. Има и два отделни апартамента с кухненски бокс и хол, плюс гардероб с баня и кухня.

 

 

Кайли Дженър притежава доста имоти в Калифорния, но през последните няколко години основната й резиденция е разположена в Хидън Хилс, в особено обожаван от Кардашиян район и струва 12 милиона долара. За нуждите на младата красавица жилищетп бе обновено с персонализирана стая за грим и разкрасяване.

 

Дженър има няколко домове в квартал Калабасас, но тя също е горд собственик и на дом за 13,4 милиона долара в Бевърли Хилс, който закупи с настоящия си бивш Травис Скот, както и празен парцел за 3,25 милиона долара в Ла Куинта .

 

Още за новата придобивка чети ТУК!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (1)

typodar Паблик с единственным правильным мнением, имеющий только лояльную аудиторию. При малейшем сомнении в лояльности, подписчик удаляется. Таким образом, предлагаем Вашему вниманию рекламную площадку, зачищенную от ненужных мнений. Мы не уважаем вату и/или ура-аутистов. Всё будет Туподар! Подписывайтесь, заказывайте рекламу. Нас больше 250к!
[email protected]
VK
Instagram
Telegram
Условия размещения на площадках «Туподара»


https://vk.com/typodar
https://www.instagram.com/typodar/
https://t.me/typodar
https://typodar.ru/
17.06.2022 03:44 / Отговор

Добави коментар