Меню

Избрани новини

Звездите

И Роби Уилямс прекрати турнето си! Болест или ниски продажби?

След като наскоро Лейди Гага се отказа от обиколката си, дойде ред и на любимия на публиката британец

Поредната поп звезда, която канселира остатъка от турнето си е Роби Уилямс. След като Лейди Гага се оправда, че е болна за да продължи да изнася концерти, се и британския поп идол спира обиколката "Heavy Entertainment Show".

Обяснението отново е "доста тревожни резултати от изследвания". Световната обиколка на британеца трябваше да продължи на 14 февруари от Австралия. През септември той отказа три концерта в Русия, като тогава официалната версия бе, че страда от артрит и гърба му е в изключително лошо състояние.

Адел

"Възстановявам се от тежка болест през последните пет седмици, казва изпълнителят. - За съжаление симптомите й се изостриха на финалната права от европейската част на турнето. Получих доста тревожни резултати от изследванията си и трябваше да постъпя спешно в болница за лечение. Знаете, че не съм отлагал шоута заради влошено здраве от 1998 г. насам, така че ако го направя -  значи наистина имам основателна причина".

Като част от възстановителния си курс Уилямс превключи на веган режим и тръгна на пилатес. "Ходя на йога всеки ден, а в неделя си позволявам един наистина чудовищен бургер. Грях е, но се награждавам и така се грижа за себе си", обяснява лошото момче на брит попа.

Запознати с музикалния бизнес обаче твърдят, че много от звездите прекратяват турнетата си защото са пред фалит заради слаби продажби на билети. Това води до огромни дългове на изпълнителите към музикалните гиганти.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати