Меню

Избрани новини

Фен зона

Феновете са в ужас! Джъстин Бийбър прекрати неочаквано турнето си

Здравословно състояние или любовен роман са в дъното на проблема

Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от световното си турне в подкрепа на албума си Purpose заради „непредвидени обстоятелства“, предаде Ройтерс.

В изявлението, направено от говорител на 23-годишния изпълнител, не се разкриват подробности около решението му да не завърши световното си турне. Изтъква се само, че Бийбър „обича феновете си и мрази да ги разочарова“, но след внимателно обмисляне е решил да отмени оставащите концерти.

Засегнати от решението на Бийбър ще бъдат почитателите му в Северна Америка и Азия. Притежателите на билети за отменените 14 шоута ще могат да получат парите си обратно в пунктовете за продажба. Концертната обиколка на канадския изпълнител трябваше да приключи на 10 октомври в Азия.

Джъстин Бийбър тръгна на световно турне в подкрепа на албума си Purpose през март 2016 г. За 18 месеца певецът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и части от Азия. Съобщението, че Бийбър е решил да отмени оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, след като беше оповестено, че той е получил забрана да пее в Китай заради прояви на „лошо поведение“ в миналото.

Според сайта TMZ Джъстин Бийбър е решил да отмени концертите си заради „изтощение“.

През уикенда обаче се появиха фотографии на певеца с брюнетката Адриана Мишел в Холивуд. И там певецът е във видимо добра форма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати