Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фики качи Гюлджан на Вертолета (видео)

Снимка: Фейсбук

Чалгаджията поискал ръката й, тя казала – Да!

Един от най-желаните ергени и мокър блян на стотици българки и ромки в България - Фики Стораро вече официално е зает, или поне така твърди той в социалните мрежи.

Изпълнителят на „Вертолета“, реши да сложи край на всички спекулации, или пък направи пореден опит за самореклама, и обяви, че нарочената за негова сериозна приятелка Гюлджан се е съгласила да му стане съпруга.

Макар, че Фикрет от няколко месеца да заявяваше публично, че е избрал бъдещата си съпруга и в медиите много да се спекулираше по темата годеж, синът на Тони Стораро не беше предложил брак на любимата си Гюлджан.

Вероятно причината се крие в неспирните секс авантюри на напомпания жребец, който често прескача от креват в креват, както пчеличка от цвят на цвят.

Притиснат да направи генералната стъпка или да си живее ергенлъка, Гюлджан получи заветното предложение, а Фики очаквания отговор, че коя мома би отказала?!

Фики Стораро

Младата звезда взел красивата си приятелка с колата и я завел на летище Лесново. Там ѝ казал, че иска да ѝ подари разходка с вертолет. Качили се, отишли до едно езеро, на което се любували от високо, а на връщане на площадката за кацане бил опънат огромен червен винил, на който било изписано с големи букви: “Гюлджан, ще се омъжиш ли за мен”, забележете без правописни грешки.

Щастливата новина Фики сподели с феновете си, като публикува видео в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм и написа под него: “Тя каза ДА”.

 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Преди време бащата на Фики си беше признал, че се възхищава на търпението на съпругата си, която търпяла всички негови изневери. Ако се стигне до сватба, същата съдба най-вероятно я очаква и Гюлджан, която ще трябва да преглътне неизброимия харем на младия си и желан съпруг.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати