Меню

Избрани новини

Риалити

Елвиса детронира Виолета и щерката

Мартин Николов е голямата изненада в сезона.

 

След като Мартин Николов-Елвиса се завърна след битката с Мария Оряшкова, положението в племето на Гладиаторите отново е напрегнато.

 

Устатата бизнесдама Виолета Стайкова никак не остава доволна от появата на най-омразния й враг, който на следващ етап ще изпрати именно нея на номинация за оцеляване и съответно тя ще падне в битката.

 

Феновете на "Игри на волята" предполагат, че двамата може да отидат заедно на битката като номинирани в следващите игри. Иван Рълев ще предпочете да играе с модела Благо Мастагарков, особено след като Вили постоянно се оплаква от тежки контузии и това видимо оказва влияние при битките им срещу Старейшините.

 

При двубой с Мартин, той ще я победи и детронира (и затвори устата) завинаги от риалитито. На следващ етап при сливането на племената, това ще се случи и с дъщерята на брокерката, пише HotNes.bg.

 

 

Денислава първоначално играеше с Марто и беше най-близка с него докато покерджията беше в племето на Старейшините, но след това тя обърна филията и започна да се подмазва на олимпиеца Краси Дунев.

 

Спортистът пък стана за смях с болната амбиция да "отреже" главата на Елвиса и то чрез други играчи, а не лично да се саморазправи, както би било най-мъжко. Същевременно спасителя му в елиминационните битки Момчил драстично обедня, след като изгуби залог в кастинг битка за "Ол Старс".

 

Играчът, който влезе в историята на "Игрите" и като най-мамещият участник, олекна с половината грошове, които беше насъбрал. Сега в кесията му има само 150 гроша.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза