Меню

Избрани новини

Риалити

Булимия! Мирела от "Игрите" започнала да повръща, след забележка от съученик, че е „качила няколко килца“

Варненката остава една от най-красивите участнички в шоуто

 

Риалити звездата Мирела призна, че още от училище е започнала да повръща и така развива булимия. Това започнало след коментар от съученик, който след края на лятната ваканция отбелязал, че е „качила някое килце“.

 

Тогава тя се вглежда в огледалото и да се намразила, защото се виждала дебела.

 

За хранителното разстройство допринася много и развода на родителите ѝ. Майка им ги напуска и тя остава да живее при баща си. За щастие тя не стига до анорексия.

 

Хубавата танцьорка минава през истински ад, докато стигне до усмивката, с която неизменно я асоциираме днес.

 

Пред Мариан Станков – Мон Дьо тя разказа, че за последно е бъркала в гърлото си, за да повърне, миналата година, след "Игри на волята", защото се чувствала виновна, че е преяла след отпадането от състезанието.

 

 

Ужасът, който преживяват майка ѝ и баща ѝ след признанието, че не може да се справи сама с проблема е неописуем.

 

"Много борбен и емоционален човек съм. Минах през булимия. Бях се затворила в себе си. Мислех, че трябва да се самонараня по някакъв начин, но не го направих.“, споделя че с помоща на баща си и специалисти психолози успява да преодолее проблема, след нелека и дълга борба.

 

За развода на родителите си, тя си спомня, че в съда ме питали „с кого искаш да останеш, а аз съм едно 13-годишно дете. След години ми казаха, че съм избрала баща си, а аз не го помнех. Майка ми си тръгна от вкъщи. Към днешна дата е по-различно. Първите няколко години поддържах контакт с нея, но не бих казала, че сме имали до момента честен разговор с нея. Не намирам смисъл, не мисля, че нещо би се променило", признава Мирела за най-големия кошмар, който е преживявала до момента в живота си.

 

Сега Мирела се носи на крилете на любовта. Тя е заедно с актьора Юлиан Костов и казва за него, че е невероятен. Познавали се отдавна, но любовта им пламнала точно сега и двамата са много щастливи.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза