Меню

Избрани новини

Клюкарник

Този участник от "Игри на волята" направил сефтето с Деси Слава (снимка)

Благомир Мастагарков направи любовно признание

 

Българският Кен - моделът Благомир Мастагарков атакува "Игри на волята" не с уменията си на терена, а с любовно признание.

 

31-годишният нападател на Марица Плд, който е популярен и с участието си в чалга клипа на Галена „Мама ураган“, навремето е отказал да партнира в музикална лента на Деси Слава, но пък е имал много повече с нея. Затова призна самия той във визитката си за "Игри на волята", която беше излъчена във вчерашния епизод.

 

 

"Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава, искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща без да знам и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция", не крие вълненията си Мастагарков.

 

Отношенията му с гласовитата блондинка обаче довели и до сериозни сътресения в кариерата му на футболист.

 

Мастагарков показа снимки от бала със своята дама

"Собственикът на футболния клуб, в който играех тогава се подразни от цялото това нещо и реши да прекъсне моите права. А бях в много добра форма, куфарът ми беше качен на автобуса, с който трябваше да заминем за чужбина с останалите футболисти от клуба. Само, че той ме свали и аз бях като попарен. Това ми беше една от най-големите мечти", признава още спортиста.

 

Малко по-късно в Англия се отваря друга врата в неговия живот - моделството.

 

Както вече сме ви разказвали в LifeOnline.bg, в страни от футбола, дълги години Мастагарков работил и като хост (посреща и настанява знатните гости в заведенията, б.а.) в едни от най-тузарските пловдивски нощни клубове.

 

Снимал е за много модни брандове по света и у нас, има и провокативна фотосесия с Николета Лозанова.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза