Меню

Избрани новини

Риалити

Пореден сакатлък за Гатьо – още проблеми се стоварват на главата му - буквално (снимка)

Довечера на номинациите избухва война в племето на Старейшините

 

Пловдивчанинът Гатьо набързо се превърна в един от най-коментираните участници в настоящия сезон на "Игри на волята". Бившият командос, който не пропуска да демонстрира принципи и мускули, този път се оказа в доста лоша ситуация - подут и в окаян вид.

 

След като предизвика вълна от подигравки с молбата си да получи спасителна жилетка, за да плува до понтона в една от предишните игри на Арената и се наложи кльощавата Вики да го издърпа на сухо, жените се справиха доста по-добре от него.

 

Сега нова неволя сполетя мачото, след като бе преместен от Гладиаторите при Амазонките на Дивата река. Суровите условия не понесоха на Гатьо и той се оказа подут в лицето след алергичен шок.

 

Очите му не се виждаха от отока за ужас на останалите участници, а лекарски екип се погрижи за него. Според настоящия личен охранител, проблема се отключил, докато събира дърва в гората и без да иска се е докоснал до гъбите.

 

Лекарства тушираха проблема и лека полека лицето му почна да придобива първоначалния си свиреп вид.

 

На арената Гатьо изпадна в патова ситуация, защото се заяде с водещите, че не е Амазонка, а е пленен от племето им. Ралица обаче настоя, той и Цецо да отговарят с ДА заедно с жените, когато се обърнат към тях с призива „Амазонки“.

 

Гатьо се опита да се конфронтира и относно цвета на екипа си, като заяви, че никога няма да смени червеното с жълто, но бързо клекна, след като Ралица Паскалева с твърд тон му обясни, че на следващия ден ще получи „жълтите си доспехи“.

 

В крайна сметка Гатьо омекна и се съгласи, а на изпроводяк стана ясно, че двамата с Цецо се определят като Амазонски Гладиатори.

Иначе след изключително тежка битка на Арената за номинации, победиха Гладиаторите, следвани на минута разлика от Амазонките.

 

Старейшините в чието племе се вля и дъщерята на Виолета Дени са на номинационен съвет тази вечер. На него се очаква да има сериозни скандали между Елвиса и Виолета.

 

Бившият на Емануела ще бъде номиниран и ще избухне истинска война. Близката му приятелка в резиденцията Моника Минкова също ще се обърне срещу него и това ще го вбеси, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза